PRODUCTIE
Schat, je bent een schat

Regie

Louis Laevers

Auteur

Paul Coppens

Spelers

Myriam Boogaerts, Monik Massie, Edith Peeters, Carla Van Ryne, Alain Gezel, Jan Kempeneers, Pascal Peeters, Jos Verbiest

Speeldata
21.04.1990
27.04.1990
29.04.1990

Verhaal / info

Conny en Mike worden in hun plannen om er samen een leuke vakantiedag van te maken gedwarsboomd door de komst van twee ververs, die uitgerekend nu, de ramen en de deuren van hun appartement komen verven.

Tot overmaat van ramp zijn deze ververs twee oude bekenden van Conny. Wim is een oude aanbidder van haar, terwijl Kurt haar gewezen echtgenoot is. om de brutaliteiten van Kurt te ontlopen vindt Conny het geraadzaam om een paar dagen te verdwijnen. Om Conny te helpen zorgt Wim voor een nieuwe "vrouw des huizes". Michelle heeft immers tegenover hem nog een oude schuld te vereffenen en nu is het, volgens Wim, hiervoor het moment. Om zijn stoeipartijtje verder te zetten, haalt Mike een gewezen liefje, Mady, in huis. Helemaal te gek wordt het, als tante Lucienne met haar lieve nichtje wil komen praten en als de jaloerse echtgenoot van Michelle onraad ruikt. Open en dicht slaande deuren en onverwachte wendingen zorgen voor een daverende klucht.
Foto
Bekijk de productiefoto's